Spor Aletleri Çeşitleri ve Fiyatları

Spor Aletleri Çeşitleri ve Fiyatları


Günümüzde sporun önemi ve sağladığı avantajlar nedeniyle çeşitli birçok alet ortaya çıkmıştır. Farklı tipte profesyonelsporaletleri sayesinde değişik kullanım amaçlarına uygun ekipmanlar bulmak kolay hale gelmiştir. Bu tarz spor ekipmanlarına Esjim Sports farkıyla erişim sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz kategoriye uygun ve her bütçeye hitap eden ürünlere göz atabilirsiniz.

Kaliteli, spesifik ve geniş marka yelpazesi sayesinde spor aletleri gereksiniminizi karşılamanız söz konusudur. Birden fazla ürün alımında ek indirimlerden ve toptan fiyatlardan faydalanmakta mümkündür. Spor aletleri fiyatları ile ilgili Esjim Sports iletişim kanalları üzerinden kontak kurarak bilgi alabilirsiniz.

Spor Yaparken Gerek Duyulan Önemli Aletler

Spor yapmanın birçok yolu ve yöntemi mevcuttur. Dünya üzerinde yüzlerce alet bulunmasına rağmen her ekipman aynı ehemmiyete sahip değildir. Bazı profesyonel spor aletleri çok daha önemli hatta zorunlu olarak karşımıza çıkar. Olmazsa olmaz ekipmanların başında gelen aletlerden bazıları şunlardır;

Profesyonel Koşu Bandı

Profesyonel koşu bandı olmazsa olmaz spor aletlerinin en başında gelir. Kilo vermek, sıkılaşmak, kardiyovasküler sistemin düzenlenmesi ve kondisyon artışı için oldukça önemlidir. Bu nedenle her salonda birden fazla bulunan aletlerden biridir. Ayrıca evde spor yapmak isteyen kişiler içinde birincil tercihler arasında yer alıyor.

Spor yapılan her alanda görülmesi muhtemel ekipmanlardan biridir. Adedi ve türü salonun kalitesi veya yoğunluğu ile doğru orantılıdır. Esjim Sports bünyesinde farklı markalara ait her bütçeye uygun profesyonel koşubandı türlerine ulaşabilirsiniz.

Vücut Geliştirme Aletleri

Vücut geliştirme aletleri adından anlaşılacağı üzere vücudun gelişmesi için yardımcı olan ekipmanlardır. Bu ekipmanlar alt göğüs ve üst göğüs aletleri olmak üzere sınıflara ayrılır. İzotonik makineler olarak da bilinen ekipmanlar yüzlerce farklı çeşitte bulunur. Makinenin kendi ayarlanabilir ağırlığı sayesinde yardımcı olan fitness spor aletleri içerisinde yer almaktadır.

Özellikle yeni salon kurmak isteyenler için büyük önem taşıyan ekipmanlardan biridir. Farklı ve spesifik birçok makine türevi bulunması sebebiyle her salonda farklı aletlere rastlamak mümkün olabilir. Burada seçim ve tercih salon sahibinin veya yatırımcının istekleriyle paraleldir. Dolayısıyla fitness aletleri fiyatları seçilen adede ve değişik İzotonik makine tipine göre şekillenir.

Profesyonel Kondisyon Bisikletleri

Fitness spor aletleri arasında koşu bandından sonra gelen en önemli ekipmanlardan biridir. Özellikle spora başlamadan önce ısınma ve kardiyo amaçlı tercih edilen ekipmanlardan biridir. Kas kütlesini tetiklerken, yağ yakımı konusunda da etkileyici özelliğe sahiptir. Kendi içerisinde yatay bisiklet, dikey bisiklet, spin bike, eliptik bisiklet gibi türleri mevcuttur. Genel hareketleri kapsadığı için her salonda birden fazla bulunması muhtemeldir.

Hatta zincir ve büyük spor merkezlerinde 10, 20 ve çok daha fazla adette görmeniz mümkündür. Evde spor yapmak isteyen kişiler içinde tavsiye edilen aletlerden biridir. Kadın ve erkek farkı olmadan herkes tarafından kullanılan ekipmanlardır. Esjim Sports üzerinden dilediğiniz bisiklet türüne sahip olabilirsiniz. Birden fazla alımlarda ve özel siparişlerde konu ile ilgili telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede spor aletleri fiyatları konusunda daha makul seviyelerde alışveriş yapmanız söz konusudur.

Serbest Ağırlık Makineleri

İzotonik makinelerden farklı olarak ağırlık takılıp çıkarılan makinelerdir. Bench press ve türevi aletler olması sebebiyle yaygın kullanılır. Kişinin gücüne ve ağırlık kaldırma kapasitesine göre serbest ağırlıklar takarak kullandığı profesyonelsporaletleri olarak bilinirler. Bu nedenle makinelerin haricinde farklı serbest ağırlıklar bulunması zorunludur. Çünkü her bireyin kaldırma gücü ve ağırlık miktarı aynı değildir. Özellikle gelişmiş spor salonlarında aynı aletten minimum 2 adet bulunması tavsiye edilir. Bu konuda anahtar teslim spor salonu kurulumu ve ekipman tedarik aşamasında uzmanlaşan kurumumuz Esjim Sports’tan yardım alabilirsiniz.

Ağırlık İstasyonları

Birden fazla hareketi yapmaya yarayan kompakt makinelerdir. Kablo ve ucuna takılan spesifik başlıklar ile vücudun her bölgesini çalıştırmak mümkündür. Bu nedenle fitnesssporaletleri denince akla ilk gelen makinelerden biridir. Ayrıca evde profesyonel spor yapmak isteyen kişilerin 1 adet geniş kapsamlı ağırlık istasyonuna sahip olmasını tavsiye ediyoruz. Tek bir ağırlık istasyonu sayesinde yapılacak hareket çeşidi ve sayısındaki artış oldukça fazla olacaktır.

Serbest Ağırlıklar

Dumbell, düz var, Z bar ve çeşitli ağırlıklar olarak karşımıza çıkar. Özellikle kol, göğüs, omuz ve birçok bölge için en sık kullanılan ağırlık türleridir. Evde ve salonda olmazsa olmaz ekipmanlardan biridir. Evde spor yapan kişiler için değişebilir dumbell setleri çok daha mantıklı ve kullanışlı olacaktır. Spor salonlarında ise her üyeye hitap eden farklı tipte ağırlıklar olması gerekmektedir. Dumbell türleri genellikle 5’er kilo ile artarak ilerler. 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60 kg gibi dumbell setleri mevcuttur. Ayrıca 1 ve 2.5 kilogram gibi hafif ağırlıkla çalışan kişiler veya kadınlara hitap eden ağırlık türleri bulunur. Bütün serbest ağırlık türlerine Esjim Sports farkıyla hızlı ve güvenilir şekilde sahip olabilirsiniz.

Ağırlık Sehpaları

Dumbell ve türevleri ile çeşitli hareketleri yapmak için tercih edilen sehpalardır. Her salonda bulunması gereken önemli gereçlerden biridir. Adedi veya sayısı salonun büyüklüğüne ve hitap ettiği üye sayısına göre değişir. Tercihen evde düzenli spor yapan kişiler içinde gerekli ekipmanlardan biridir. Yatay, oturma pozisyonunda veya farklı açılarda ayarlanabilir yapıya sahip sehpalardır. Dolayısıyla önemli fitnesssporaletleri arasında yer almaktadır.

Fitness Aletleri Fiyatları Nelerdir?

Fitness aletleri fiyatları birçok durumdan etkilenen yapıya sahiptir. Fiyatları etkileyen en önemli faktör makinenin veya ekipmanın markasıdır. Her konuda olduğu gibi farklı markaların sunduğu kalite standartlarına göre fiyatın şekillenmesi söz konusudur.

Ayrıca makinenin sunduğu ek özelliklerde maliyetini etkiler. Örnek vermek gerekirse televizyonlu bir profesyonel koşu bandı ile standart ve daha az özelliğe sahip koşu bandı aynı fiyat aralığında bulunmaz. Dolayısıyla spor ekipmanı seçiminde bütçenize ve ihtiyacınıza uygun seçimler yapmanız mantıklı olacaktır. Bu konuda Esjim Sports size farklı ürün yelpazesiyle kolaylık sunar. Her bütçeye ve ihtiyaca hitap eden ekipmanlar arasından dilediğinizi seçerek, ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Sporaletlerifiyatları üzerinde birçok etken rol oynar. Bu nedenle profesyonel şekilde hizmet alınması tavsiye edilmektedir. İlk defa spor salonu açacak girişimcilerin hangi aletleri, nasıl ve nereden temin etmesi gerektiği konusunda kararsızlık yaşaması normaldir. Bu konuda Esjim Sports’un tecrübelerinden yararlanarak süreci başarılı şekilde atlatabilirsiniz. Firmamız sıfırdan spor salonunun kurulumunda sizlere yardımcı olacak ve ihtiyaç duyulan tüm ekipmanları tedarik edecektir. Sizinle birlikte yapılacak fizibilite çalışması ve planlama sonrasında süreç başarılı bir şekilde ilerler.

Sürecin sonunda tek yapmanız gereken salonunuzda yeni üyelere spor hizmeti vermek olacaktır. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak için Esjim Sports telefon numaraları üzerinden kontak kurabilirsiniz. Bütçenize, salonunuzun büyüklüğüne ve amacına uygun şekilde gerekli eksiklikler tespit edilir. Tespit edilen eksiklikler ve ekipman ihtiyacı karşılanarak spor salonunuzun hizmete hazır hale getirilmesi sağlanır. Bu sayede birden fazla işi tek elden yöneterek kurumsal hareket edilmiş olunur.

04 Mar 2024
Omicron

DİSTRİBÜTÖR GİRİŞİ

YUKARI